De prin lume cautate,  Viata in patru

Weekend in trei

Pentru noi trei există o regulă nescrisă: weekend-urile se petrec în familie, așadar în fiecare săptămână o să scriu unde am putea merge sâmbătă și duminică sau ce idei avem de petrecut timpul împreună. Luați copilul la purtător, în cărucior ori de mânuță și bucurați-vă de următoarele două zile, pentru că vremea se anunță frumoasă, iar șansele de ploaie sunt destul de mici. Nu lăsați norii să vă țină în casă și inspirați-vă de la ce avem noi pe listă:

 1. World Press Photo 2018 – este cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global și o puteți vedea de miercuri până duminică, de la 10.00 la 18.00, până pe 23 mai la Muzeul Național de Artă. Evenimentul de pe Facebook poate fi accesat de AICI.
 2. Bucharest Coffee Festival 2018 – hmmm…aici se anunță cafea delicioasă și destul de puternică. Deci dacă nu ne trezesc la realitate fotografiile de la World Press Photo, sigur cafeaua o va face (deși cred că expoziția va câștiga clar această competiție). Intrarea e liberă și evenimentul e pe Lipscani până duminică. AICI aflați mai multe.
 3. Bal Miraj 2018 – se anunță diverse concerte, ateliere de creație, dansuri moderne și de societate, toate în Parcul Herăstrău. Intrarea e liberă și evenimentul va ține până duminică la ora 22.00. Sâmbătă se anunță Lidia Buble și Randi la microfon, iar duminică Orchestra Simfonică București și Andra. Toate informațiile le găsiți AICI.
 4. Irina Rimes în concert la Berăria H – eu o iubesc pe fata asta cum cântă și mai ales cum compune. E unică. Soțul meu simpatic mi-a făcut cadou de ziua mea aceste bilete (prin aprilie m-a chemat Georgiana). Fata asta minunată va cânta la Berăria H, mâine de la ora 19.00 și pe la 21.00 trebuie să plecăm că cică e alt spectacol. Ar mai fi bilete la categoria B (costă doar 20 Ron) și toate informațiile le găsiți AICI. 
 5. Made in RO #allNatural – evenimentul asta l-am văzut la un om fain care face niște lumânări minunate. Se desfășoară la Impact Hub, sâmbătă și duminică, de la 11.00 la 20.00 și intrarea e 10 Ron. Vă puteți minuna ochii la tot ce înseamnă home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterii etc. Toate detaliile AICI.
 6. *NoMeat Festival –  e un răsfăț pentru papilele gustative, dar fără carne, cu mâncare pregătită chiar în fața celor prezenți. Se întâmplă pe terasa Berăriei H până duminică la ora 22.00 și accesul e gratuit. AICI sunt toate informațiile despre eveniment.
 7. *BurgerFest 2018 – se anunță o ieșire la iarbă verde cu 70 de sortimente de burgeri, pregătiți în mai mult de 27 de restaurante din țară. Evenimentul are loc la Verde Stop Arena și puteți merge până duminică după 21.00 când începe ultima cântare.  Prețurile variază de la 18 lei pentru tichetele de o zi și 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate zilele de festival. Ce e fain e că copiii sub 14 ani nu plătesc și cățelușii sunt așteptați și ei în spațiul festivalului. Alte informații găsiți AICI. La cântat se anunță:
  💥ROA – 12 mai – 19:45
  💥Mihail – 12 mai – 21:00
  💥Moon Museum – 13 mai – 20:00
  💥Șuie Paparude – 13 mai – 21:00

Weekend frumos să aveți și să ne spuneți și nouă pe unde ați hoinărit și cum a fost. Dacă mai știți evenimente ce merită știute, vă rog să îmi dați de veste să le punem pe lista noastră și poate ajungem.

*Evenimente adăugate pe parcurs găsite sau sugerate de voi.

DSC_0364

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *