Recenzii

Când vrei să schimbi șamponul te apuci de testat

Acum câteva luni am aflat și eu de BuzzStore și în primă fază am zis că ideea e super faină că îți trimit produse acasă și tu dai recenzii. Eu am zis clar nu mă bag, pentru că dacă mă înscriu și nu îmi place nu pot minți. După vreo lună în timp ce discutam cu A. că trebuie să îmi schimb șamponul îmi vine în cap o postare văzută pe Facebook și decid să aplic și eu pe la campaniile lor pentru că erau fix produsele de care eu aveam nevoie.

Campania Schauma am ales-o pentru că de când am rămas însărcinată acum 2 ani folosesc același șampon și de ceva timp după ce mă spălam părul meu nu părea că a atins apa. Într-o zi A. chiar îmi zice “tu ai zis că te-ai spălat azi pe păr?” și atunci am zis că trebuie să caut un alt șampon. A venit primul meu pachețel de la BuzzStore cu un șampon, un balsam, un prosop și 5 cadouri pentru prietenele mele.

Eram super răcită când a venit curierul, dar mirosul de cocos acaparase camera. Am așteptat să am două spălări pentru a putea să îmi dau cu părerea despre produs și ce pot să spun este că pe mine m-a convins să îl folosesc până se termină și dacă efectul asupra părului va fi pozitiv în continuare, posibilitatea să continui cu Schauma este destul de mare. Plusurile?

  • părul se îngrașă mai greu. Părul meu ziceai că e nespălat și după ce ieșeam din baie de multe ori, însă acum mi-a ținut părul patru zile cu aspect ok și în a patra zi ziceai că mi-am turnat ulei…. deci zic că e un progres.
  • balsamul lasă părul super fin și chiar nu mai am probleme cu încurcatul firelor. Nu încarcă părul și nu îl face să fie gras.
  • spuma pe care șamponul o face e demențială. Îți faci un masaj capilar cu spuma aia și apoi te mai și joci cu ea printre degete.
  • părul meu miroase frumos 🙂

Cei de la Schwarzkopf România spun că produsele nu conțin siliconi ori coloranți artificiali, ci esențe de origine 100 % naturală și cel mai important sunt certificate dermatologic.

Dacă vrei și tu să beneficiezi de produsele din campaniile BuzzStore te poți înscrie AICI.

33045022_1666842196762332_6936711691614814208_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *