Recenzii

Echilibrul pleacă din lucruri mărunte – îngrijirea ta

“Echilibrul este un punct aflat la intersecția dintre viața de zi cu zi și natură: simplitatea lucrurilor cu care ne înconjurăm.” – motto-ul acesta mi-a sărit în ochi imediat pe calendarul primit de la Buzzstore pentru campania Barnängen. E pus fix la luna iunie, o lună pe care noi o așteptăm de la începutul anului pentru a recăpăta puțină liniște.

Când am deschis cutia, un aer floral foarte plăcut m-a întâmpinat și am fost foarte surprinsă să văd că am primit 3 produse adaptate tipului meu de piele (chiar un mare plus că au ținut cont de asta): un gel de duș Senstive, o loțiune de corp Sensitive și minunatul balsam de corp All Over Rescue sau unt de corp cum e trecut la ei pe site. Am mai primit cadou un set SPA și 3 bureți colorați cu mostre pentru prietenele mele. Ce e drept fericirea chiar se împarte cu ele, deci și cadourile ori părerile despre produsele încercate.

De câteva zile mă tot bucur de produse la fiecare duș, iar balsamul de corp a devenit preferatul meu întrucât atunci când îl zăresc mai iau cu degetul și masez mâinile. Are o textură cremoasă, miroase foarte frumos și e perfect pentru un refresh corporal în orice perioadă a zilei. Gelul de duș pe care îl foloseam înainte nu mirosea, iar schimbarea cu acesta a fost “uau”, pentru că pielea mea după baie mirose a flori de soc. Loțiune nu foloseam, dar m-am bucurat cât de bine a intrat în piele și ce catifelată a fost pielea după acest răsfăț. Cred că voi încerca să îmi fac un ritual dacă tot am primit aceste produse atât de faine și să pun în practică filosofia de viață a brandului suedez: lagom, adică nici prea mult, nici prea puțin, ci să fiu echilibrată. Cred că asta ar trebui să fie filosofia noastră, a tuturor, pentru că doar așa poți balansa lucrurile și lua cele mai bune decizii și demara cele mai bune acțiuni.

Produsele Barnängen pot fi cumpărate de AICI, iar dacă vrei și tu să beneficiezi de produsele din campaniile BuzzStore te poți înscrie AICI.

 

33363805_1667910203322198_8916550740143505408_n (1)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *