Recenzii

Epilatul e mai ușor cu un aparat de ras ce ține la pielea ta

Mă tot plângeam înainte de ziua mea că epilatul e o povară și vreau neapărat epilator. Dorința mea a fost “poruncă” (sau un stres mai mic pentru el că știa ce-mi doresc). Și apare un epilator minunat la noi în casă și l-am încercat pe câțiva milimetri de piele și de atunci în dulap șade. Mă gândeam că suport altfel durerea după naștere, dar se pare că m-am înșelat. Așadar am revenit la vechea iubire și dacă tot vine vacanța și vara asta scoate picioarele la orizont, atunci m-am înscris în campania Buzzstore pentru Gillette Venus care anunțau un nou aparat de ras “pentru picioare fine ca mătasea”.

Am primit o gentuță potrivită pentru drumurile mele în care să pot să îmi pun tot ce am nevoie și două aparate, unul pentru mine și unul pentru prietena mea (v-am zis că prietenele mele sunt la fel de fericite ca mine), iar fiecare are câte două rezerve. Am zis că nu rezist să nu-l încerc până la vacanța la mare și l-am încercat în mini-vacanța din Moldova. Este foarte ușor de folosit și gândit pentru momentele când nu ai timp și ești pe fugă. Nu dai de două ori în același loc, pentru că nu mai are ce să ia fiind destul de precis din prima mișcare cu cele trei lame. Capătul poate fi înlocuit și este destul de flexibil, ajutându-te să te epilezi fără tăieturi.

Ce îmi place cel mai mult la Gillette Venus Breeze?

  • lasă pielea fină și catifelată – are benzi protectoare lubrifiante care ajută la un epilat mai ușor, cu o piele care să nu se simtă aspră mai apoi.
  • îndepărtează firele de păr de la o primă alunecare a aparatului, nefiind nevoie să revii asupra zonei.
  • flexibilitatea capetelor și înlocuirea lor destul de ușor oricând ai nevoie.

Oficial am devenit fana Gillette Venus Breeze și vacanța mea sigur va fi mai frumoasă și fără bătăi de cap datorită acestei campanii. Am văzut ieri în magazine că pe lângă Breeze mai au și alte aparate în genul acestuia și mă gândeam să le încerc pentru a vedea care e diferența între ele.

Produsele pot fi cumpărate de AICI și dacă vrei și tu să beneficiezi de produsele din campaniile BuzzStore te poți înscrie AICI. 

25371396_10154828176011076_1839151659_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *