De prin lume cautate,  Viata in patru

Weekend în familie

18 – 19 august

Dacă în timpul săptămânii munca ne ține despărțiți, weekendurile sunt pentru a fi împreună. Rare ne sunt zilele de sâmbătă și duminică să stăm în casă. De aceea, iată unde am putea să ajungem în acest weekend de 18 – 19 august. Dacă mergeți, povestiți cum a fost să știm și noi, iar dacă aveți recomandări și de alte evenimente, eu le aștept cu drag să le adaug în listă.

  • Proiecție specială la Copacul cu Cărți – România Neîmblânzită – are loc în Parcul Izvor, sâmbătă, 18 august de la 21.45 până la 23.15, iar intrarea este liberă. Evenimentul cu toate informațiile necesare este AICI, iar trailerul îl puteți vedea AICI.
Sursă foto: Facebook România Neîmblânzită
  • Ice Cream Festival – a început de vineri și ține până duminică, 18 august la Hard Rock Cafe. Evenimentul de pe Facebook anunță sortimentele de înghețată și faptul că va fi muzică live seara. Este precizat faptul că se fac rezervări, deși nu cred că dacă mergi în timpul zilei să-ți răsfeți papilele nu găsești loc. Totuși un telefon nu strică. AICI aveți toate informațiile. 
  • În Parcul Copiilor fanfara cântă! – așa se numește evenimentul și de fapt este o sesiune estivală, pentru că are loc în fiecare weekend până în septembrie. În acest weekend spectacolele încep de la ora 17.00 la Foișorul cu Fântână unde va concerta Orchestra Naţională de Suflători ELECTRECORD, “formată din 25 de instrumentişti profesionişti de renume național şi internațional, abordând un repertoriu atent ales de muzică de promenadă, canţonete, jazz, folclor stilizat şi muzică din filme”. Despre eveniment puteți citi AICI.
  • Paella & Wine Festival – dorul de Spania se poate trata la acest festival ce se desfășoară la Berăria H în acest weekend de la ora 10.00 până la 23.00. Toate detaliile despre eveniment le găsiți AICI.
  • Cinema de vară #PePromenada – până în septembrie cei de la Promenada fac seri de film în aer liber și duminica aceasta vor proiecta “Misiune Imposibilă. Ghost Protocol”. Trailerul filmului poate fi văzut AICI. Detaliile despre eveniment le puteți afla de AICI.

Dacă mai apar evenimente pe parcurs ce ne fac cu ochiul le pun aici, iar dacă aveți voi idei de evenimente la care ar trebui să mergem sau de care ar trebui să știe lumea, atunci dați-mi de știre. Weekend frumos să aveți și plin de liniște!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *