Recenzii

Cum ne-am îndrăgostit de un aspirator testat

Timp de 11 zile am testat aspiratorul vertical fără fir Philips și a fost o perioadă de vis. Am trecut de la un aspirator clasic la unul care nu îmi dă dureri de spate, nu îmi mănâncă timp, este silențios și foarte versatil. Pe mine m-a făcut această perioadă de testare să pun acest aspirator pe lista lui Moș Crăciun. Produsul a fost testat în campania de testare produse Philips despre care puteți afla mai multe AICI.

Am să subliniez niște aspecte care sunt foarte importante pentru mine după această testare:

  • este un aspirator fără fir – îl încarci și aproximativ o oră poți să aspiri peste tot fără să fie nevoie să ai priza lângă tine sau să umbli cu un cablu de care să te împiedici.
  • este versatil întrucât este aspirator vertical, aspirator cu mop și aspirator de mână – faptul că poate fi și aspirator de mână și poți să îl iei în mașină să faci curat pentru noi e cel mai mare plus. Ștefania mereu face firmituri în drumurile noastre și e un haos total încât la spălătorie oamenii se uită foarte ciudat la noi.
  • are o putere de aspirare foarte mare. Are două viteze, iar la viteza mică trage cât un aspirator normal la viteza cea mai mare. Când dai la maxim deja covorașul care are firmituri ascunse devine ca nou.
  • este silențios încât poți să faci curat cât doarme copilul – bucurie maximă pentru orice părinte care vrea să profite de faptul că copilul nu mișună după aspirator și poți face curat în liniște.
  • este foarte ușor de manevrat și are mai multe capete pentru a ajunge peste tot. 

La noi în casă Andrei aspiră de obicei, însă în perioada aceasta de testare eu m-am jucat zilnic. Cum apărea vreo scamă, cum ieșeam cu minunea de aspirator. A spart Ștefania un pahar și mi-a fost foarte ușor să aspir cioburile cele mai mici, iar după masă a fost o relaxare totală, pentru că firmiturile au fost imediat aspirate. Mașina noastră a fost la fel de fericită datorită testării aspiratorului Philips chiar pe ea. Era un haos total și trebuia să plecăm la drum, iar la spălătorie nu aveam timp să mai ajungem, așadar ne-a salvat.

Cu siguranță pe noi ne-a convins și faptul că experiența a fost una pozitivă ne face să ne gândim ca în viitorul apropiat să îl achiziționăm.

Aspiratorul poate fi cumpărat de pe emag, Altex, Philips și MediaGalaxy 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *