SuperBlog

Toamna se numără 10 piese pe care trebuie să le ai în dressing

Ador toamna pentru multitudinea de culori și mereu am considerat că un pictor a gândit acest anotimp așa de frumos. Și cum luna octombrie a venit cu frigul la purtător a adus după ea și o curățenie temenică în dressing. Faptul că m-am întors la job din concediul de maternitate a fost un motiv în plus să aduc în garderobă niște piese cheie care mă vor ajuta zilnic să mă simt bine în pielea mea. După câteva cumpărături prin magazine ori de pe grupul din comunitatea noastră am tras linie și am spus că piesele de rezistență care mereu mă vor scoate din impas sunt următoarele.

10.  Cămașa albă 

Cămașa albă am cumpărat-o de la o mămică vecină și m-am îndrăgostit de ea. Am purtat-o și la primul meu eveniment după reîntoarcerea la job. În dimineața zilei în care m-am îmbrăcat cu ea oscilam între fustă și blugi, pentru că mergeau foarte bine ambele variante. Se potrivește cu orice și te salvează în zile în care trebuie să fii într-o ținută “de birou”.

9. Sacoul verde

Am ales un sacou verde, pentru că nu am vrut unul negru, monoton și pentru că mie îmi plac culorile. Pentru mine este clar că din dressing nu trebuie să lipsească sacoul, pentru că la job am întâlniri și evenimente care necesită o ținută smart casual. Clar este piesa de rezistență care te poate scoate din impas în multe situații.

Sursă foto: answear.ro

8. Rucsacul care îmi duce în spate tot ce e mai necesar

Fără el eu nu mă văd completă. Aș fi optat pentru o poșetă, însă de când o am pe Ștefania am redescoperit că rucsacul este esențial. Nu am mâinile ocupate, este mai încăpător și se potrivește și la o ținută sport, dar și la una smart casual. 

7. Geaca neagră

Geaca neagră este din categoria “niciodată nu dai greș”. Ea se potrivește la orice, fie pantalon, fie rochie, fie adidas, fie pantof cu toc ori gheată. 

Sursă foto: answear.ro

6. Dresuri colorate

Îmi plac culorile și mereu mi-au plăcut dresurile colorate. Am un sertar special pentru ele și deocamdată am dresuri maro, muștar, verzi, grena, dar și clasicii negri. Urmează să îmi cumpăr albaștri și roșii. În curând în picioarele mele. Cred că un dres colorat salvează o ținută lipsită de culoare, iar mie îmi dă o stare de bine, de veselie.

5. Tricou

Tricoul e un “must” la casa omului modern. El salvează chiar și o zi proastă. Zilele trecute aveam o cămașă pe care nu o mai suportam pe mine. Am intrat în primul magazin și am cumpărat un tricou. M-am schimbat în cabina de probă și ziua mea a fost mult mai bună și mai comodă. 

4. Ghetele 

Dintre toate încălțările existente pe acest pământ, ghetele sunt preferatele mele. Sunt precum o îmbrățișare. Îmbracă piciorul atât de frumos, sunt comode, țin de cald și dacă le alegi pe cele care trebuie se vor potrivi și unei ținute sport, dar și unei rochii.

3. Rochia elegantă

Pentru un plus de eleganță și de feminism în dressing, cu siguranță o rochie neagră e fix ce trebuie. Ea poate fi purtată cu orice, iar accesoriile pot fi simple sau colorate. Cu siguranță nu dai greș. De curând am mers la un eveniment și aveam nevoie de o rochie elegantă, iar în mașină am pus trei posibilități de ținute, însă după ce m-am gândit mai bine am realizat că decizia mea era luată de mult și am mers pe varianta neagră. Aceeași rochie pe care am purtat-o cu toc la o nuntă și pe care am purtat-o pe stradă cu ghete, arăta la fel de bine.

Sursă foto: answear.ro

2. Eșarfa roșie

Piesa mea preferată din dressing în acest anotimp plin de culoare este eșarfa. Zilele trecute mi-am pierdut eșarfa preferată la metrou și nu am putut termina ziua până nu mi-am cumpărat una nouă, roșie. Ea oferă pata de culoare de care are nevoie orice ținută. La mine arată foarte bine pe geaca mea neagră și e asortată cu părul meu roșcat. 

 1. Blugii

Libertatea de mișcare pe care ți-o oferă o pereche de blugi nu există în niciun alt articol vestimentar. Versatilitatea acestei piese de rezistență din garderobă te face dependentă de ea. Vrei o ținută sport, alegi blugii; vrei să fii elegantă, alegi blugii; vrei să fii smart casual îmbrăcată azi, deschizi dulapul și alegi blugii. Cu siguranță ei sunt preferații mei și într-un top legat de vestimentație și piese esențiale de avut în dressing, ei sunt numărul 1.

Cu siguranță dressingul meu ascunde multe piese care pot fi purtate, dar se pare că acestea sunt cele care reprezintă fundația zilelor mele mai bune sau mai proaste. Bonusul acestor 10 piese este paltonul meu roșu cu care am multe amintiri frumoase și care fac din toamnă o poveste.

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *