SuperBlog

Renovezi, te filmezi și ai reducere

Acum ceva timp am vrut să ne mutăm în altă zonă pentru că unde stăm acum nu avem creșe, grădinițe și școli în apropiere. După o peripeție grozavă și o poveste plină de învățături, ne-am cumințit și ne-am decis să renovăm ușor, ușor casa noastră. Inițial am zis că renovăm doar camera Ștefaniei, însă gândurile au zburat mai departe și treptat vom reamenaja tot apartamentul. 

Astăzi eram la cumpărături și ne-am făcut o grămadă de nervi pentru timpul pierdut prin magazin când mi-am dat seama că în seara asta am deadline pentru un articol pentru Superblog fix pe acest subiect și fix pentru un sponsor căruia îi vom deveni cel mai probabil clienți. Suntem adepții comenzilor online și prin proba aceasta mi-am dat seama că am găsit soluția pentru renovarea apartamentului pe vindem-ieftin.ro. Pe lângă faptul că voi economisi timp, stau și petrec timp de calitate cu fetița mea și nu printre rafturi cu angajați care abia așteaptă să se termine programul și nu vor să te ajute să găsești tapetul potrivit ori culoarea de care ai nevoie pentru var. În plus, am parte și de o reducere dacă filmez când îmi sunt livrate produsele. Cât de tare poate fi asta?

Am luat la investigat site-ul lor și se pare că îți oferă cam tot ce ai nevoie din categoria materiale de construcție. Asta e un atu mare, pentru că nu trebuie să cauți și alte magazine și foarte important… nu trebuie să te deplasezi. Iei totul dintr-un loc și nu fugi din magazin în magazin gândindu-te “oare ce preț era dincolo?”. Poți vedea ofertele și le poți compara astfel încât să iei decizia cea mai bună pentru tine și familia ta. Un alt punct forte al celor de la vindem-ieftin.ro este că îți oferă consiliere gratuită și orice întrebare ai avea există un angajat al lor mai bun decât Google-ul care îți oferă soluțiile cele mai bune. Din spusele lor, marfa se livrează direct de la producător, iar asta face ca tot ce primești să fie ambalat corespunzător și fără să fie uitată prin vreun depozit (cum se întâmplă de cele mai multe ori). Să nu uităm de adaosul comercial din magazine care face diferența de cele mai multe ori la prețul final.

Pe site există recenzii video cam pe fiecare categorie de produs pe care ei o vând, iar asta nouă chiar ne dă curaj să îi încercăm. Când am intrat la ei pe site mi-a plăcut că la tencuieli decorative aveau nuanțele și estimare de preț. Tu poți să le scrii mesaj și ei te contactează cu ofertă pentru informațiile cerute. 

Am pus ochii pe site-ul lor de un sistem pentru duș de care noi habar nu aveam idee că ar exista: platoul de duș invisible Level. Practic totul este acoperit de pavajul ceramic ales, iar aspectul final va fi cel al unui duș cu pardoseala complet plană și la același nivel cu restul băii. Arată cam așa și nouă ne sclipesc maxim ochii pentru că avem o baie în care vrem să punem duș și am tot amânat acest moment.

Tot de la ei vrem să cumpărăm vopsea Caparol Blackboard Paint, o vopsea acrilică care îți transformă practic peretele într-o tablă de scris, iar cum Ștefania e la capitolul “hai să mâzgâlim tot ce prindem!” cred că varianta aceasta este numai bună. 

Sursă foto: vindem-ieftin.ro

Iar pe lângă vopsele, varuri, mochete și altele pe care am pus ochii, niste rulouri exterioare de aluminiu ne fac să ne întrebăm dacă să renunțăm la sticlă glisantă. Cei de la vindem-ieftin.ro au niște rulouri din aluminiu care în interiorul lamelelor au o umplutură cu spumă poliuretanică. Asta ar însemna o izolare termică și fonică mult mai bună. Probabil o să contactăm un consultant pentru că avem niște nelămuriri, dar e pe lista noastră oricum pentru un balcon deschis pe care îl avem și pe care în caz de ploaie sau de ninsoare l-am vrea închis.

Sursă foto: vindem-ieftin.ro

Trăind în lumea vitezei, eu chiar cred că e o soluție perfectă. E un concept unic care merită încercat și care nu îți dă prea multe bătăi de cap. Gândindu-mă la cei care aleg să își facă singuri o casă de la zero mă ia bucuria că există această variantă. Timpul economisit și faptul că poți comanda online produse aduse direct de la producător, toate dintr-un singur loc, pe noi ne transformă în clienți. Nu uitați să vă filmați și să le trimiteți filmulețul dacă comandați de la ei, pentru că aveți parte de o reducere.

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018. 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *