Recenzii

Haine ca noi după dezmățul cu murdăria

Am zis start unei noi etape de diversificare a copilului si hainele se distrează cu murdăria, însă eu nu prea. Murdăria se ducea greu, ba chiar băgam de 2 ori la spălat unele haine și unele body-uri nici nu le mai puteam folosi. După câteva spălări unele haine păreau uzate, inclusiv o rochiță neagră de-a mea pe care chiar o puteam trece la capitolul preferate.

Nu am mai participat de mult la campanii de testare, însă când am văzut capsulele care promit “haine ca noi” am zis “trebuie să încerc! Vreau să văd și eu dacă chiar pot schimba ceva”. Am testat special pe un body gri de-a lui Teo și pe două rochii de-ale mele, una roșie și una neagră. Noile Perwoll Renew & Care Caps promit să redea intensitatea culorilor, să îngrijească fibrele și să ofere un parfum plăcut. Eu mai completez că l-am folosit pe hainele copiilor și nu au apărut pete sau să facă vreo alergie, deci cu siguranță puteți spăla și hainele celor mici cu aceste capsule. Ce e drept trebuie să țineți cont că există varianta de Perwoll Color pentru haine colorate și varianta de Perwoll Black pentru haine negre și închise la culoare.

Un aspect de lăudat este că cei de la Perwoll au un ambalaj realizat 50 % din plastic reciclat și este complet reciclabil. Capsulele sunt biodegradabile și conțin 85% mai puțină apă decât detergentul lichid. Ei au lansat mișcarea #rethinkfashion care are la bază conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea hainelor. Ce e drept dacă hainele și-ar păstra culoarea și țesăturile nu ar fi afectate, voi ați alege să aruncați ce vă e drag? Puteți urmări cu acest hashtag pentru inspirație și idei de cum te poți implica pentru a asigura un viitor mai bun pentru noi toți.

Capsulele Perwoll Renew & Care pot fi cumpărate din magazinele fizice sau online, precum Carrefour și Emag. Dacă vrei și tu să beneficiezi de produsele din campaniile BuzzStore te poți înscrie AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *